lørdag 3. mai 2008

Avslutningsfase

Enda ett skoleår går nå mot slutten, dette året litt mer spesielt og rart enn alle de andre jeg har opplevd. Nå har jeg følelsen av at noe skal ta slutt, noe skal aldri kunne oppleves igjen. Føles som om noe som ligner ett liv ebber sakte men sikkkert ut. Men det har vært verdt det, ikke sant?

I dag er det Lørdag. Årets aller siste linjedag og festkveld har sagt takk for seg. Vi har storkost oss og jeg snakker vel på vegne av alle når jeg skriver at det var en verdig avslutning på alle linjedager og festkvelder. Bare synd at det var så ille dårlig vær.. Må bare si det, Gruppe 6 vant egentlig(hvertfall når man ser på poenga), så det så!

Uka vi kommer inn i nå kommer til å bli rar. Sist uke følte jeg spenninga imellom folk. Vi vet vi skal hjem snart. På en måte er det og litt godt å vite at vi er ferdig, på en annen så er det ett rent helvette. Tro meg, når du har gått ett år på folkehøgskole så kommer det aldri til å bli det samme igjen. Gruer meg skikkelig til avreise dagen! Vil ikke hjem har jeg sagt, men kan hende jeg må..

Men før vi slutter så har jeg masse jeg er nødt til å gjøre. Er ikke sikkert jeg rekker å tenke på hva og hvordan det kommer til å bli i avslutningshelga før den er her. En ting vet jeg helt sikkert, jeg er nødt til å skaffe meg lommetørkle;P